Over Greenway Telematics BV

 

Mobiel foto

De telecommunicatiemarkt is de laatste jaren een steeds snellere maar daardoor ook juist een ondoorzichtigere markt geworden, waarin u constant de juiste mensen op de juiste plaats moet hebben om de ontwikkelingen op de voet te kunnen volgen. Maar u heeft uw eigen prioriteiten. Net zoals wij die hebben. U bent specialist op uw vakgebied, en wij zijn specialist op ons vakgebied, de “TELECOMMUNICATIE”.  De beldozen van weleer hebben ruimte gemaakt voor geautomatiseerde systemen die uw communicatie van A t/m Z kunnen afhandelen en controleren, het analoge netwerk is verdrongen door het digitale en zonder GSM zijn we nergens meer.

Greenway Telematics B.V. heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in een aantal onderdelen van de telecommunicatie als telefooncentrales/gateways, mobiele communicatie apparatuur, randapparatuur en netwerken. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren door welke provider u uw verkeer kunt laten afhandelen of laat uw organisatie eens grondig tegen het licht houden op het telecommunicatiegebied, door één van ons ervaren adviseurs.

Communicatie Gateways

Van eenvoudige telefoons tot toestellen met geavanceerde toepassingen. Greenway biedt een breed scala aan IP-telefoons, bedienposten, conference-units en randapparatuur.  De belangrijkste pijlers van het productportfolio worden gevormd door de productlijnen van Mitel, Aastra en Gigaset Pro. Om het One Stop Shop principe te kunnen waarmaken bevat het portfolio momenteel ook de merken Advitronics, Audiocodes,  Gigaset, Gigaset Pro, Jabra, Konftel, MCS, NETGEAR, Patton, Plantronics, Polycom, Brother  en Lifesize. Deze merken worden door onze eigen technische dienst geïnstalleerd en onderhouden. Onze monteurs blijven door middel van diverse trainingen en cursussen constant op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat monteurs met de juiste expertise bij u in te zetten. Door middel van een service contract bent u verzekerd van een onbekommerde toekomst van uw gateway.

Doordat wij ook samenwerken met diverse gespecialiseerde installatiebureaus kunnen wij tevens service leveren en uitbreidingen verzorgen op bijna alle systemen die er op de markt zijn. Elke gateway vereist adequate kennis heeft Greenway Telematics B.V. voor u een advies op maat.

Mobiele Communicatie

s00Greenway Telematics B.V. voert  reeds jaren een partnerschap met KPN, Vodafone, Yes Telecom en Galaxy Business Networks. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in zakelijke oplossingen op het gebied van mobiele communicatie. Door unieke samenwerkingsverbanden  met één van onze partners, kunnen wij u maatwerk oplossingen bieden vanaf 1 mobiele abonnement. Vraagt u eens vrijblijvend informatie aan bij één van onze medewerkers, wij sturen u graag informatie en de tarieven toe.

Voor alle mutaties en uitbreidingen van uw abonnement, is een telefoontje naar Greenway Telematics B.V. voldoende. Met de netwerkaanbieders kunnen wij u te allen tijde het abonnement aanbieden, dat het beste bij uw bedrijf past.

Naast mobiel bellen, wordt vandaag de dag mobiele data een steeds belangrijker product. Het  4G netwerk biedt hierin een perfecte uitkomst. I.c.m. het juiste device kunt u tegenwoordig overal mobiel data versturen en ophalen.

Bij een goed GSM abonnement hoort een goed GSM toestel. Doordat wij netwerk onafhankelijk zijn, leveren wij altijd SIM-Lock vrije toestellen. Voor vrijwel alle merken kunt u bij ons terecht. Ook voor reparaties aan uw toestel ben u bij Greenway Telematics B.V. aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw toestel, met of zonder garantie vakkundig wordt gerepareerd. U kunt gebruik maken van onze bruikleenservice, zodat u tijdelijk niet zonder toestel komt te zitten.

Randapparatuur

Van faxen tot draadloze telefonie en van headsets tot vergadertelefoons, hier geldt ook weer, voor elke situatie is er een specifiek advies.

conferenceProfessionele audio en video vergader systemen zijn key om op een professionele manier te communiceren en samen te werken. Met ClearOne, Konftel, LifeSize, Polycom en Vaddio biedt Greenway de wereld marktleiders op gebied van audio- en visuele vergaderoplossingen aan. Deze afzonderlijke merken, maar ook zeker de combinatie van deze merken kunnen het samenwerken en communiceren naar een hoger niveau brengen.

Voor zowel vaste vergaderruimtes als voor ad hoc vergaderingen zijn er legio oplossingen. Er zijn complete installed audio systemen voor installatie in een boardroom of draadloze vergaderunits die in elk kantoor of vergaderruimte gebruikt kan worden.

Netwerken

Het bekabelen van een bedrijfspand is niet zomaar een paar kabels leggen, hier komt weer het specialisme van de technicus om de hoek kijken. Door met de allerbeste materialen te werken en de juiste mensen kunnen wij uw netwerk desgewenst certificeren. D.w.z. een netwerk dat voldoet aan de hoogste eisen en gegarandeerd het aantal Mb’s dat voor uw netwerk noodzakelijk is. Ook het koppelen d.m.v. glasvezelkabel behoort tot de mogelijkheden.

Ook behoren de aanvragen, migraties en verhuizingen voor alles wat met VoIP, analoog en ISDN te maken heeft tot de mogelijkheid die Greenway Telematics B.V. u kan bieden.

Greenway Telematics B.V. staat voor kwaliteit en zorgt voor een onbekommerde telecommunicatietoekomst.