Sonim XP7 is hét toestel voor iedereen in extreme werkomstandigheden

sonim xp7

De allereerste 4G smartphone van Sonim is nu – in beperkte oplage – verkrijgbaar bij Greenway. De Sonim XP7 is hét toestel voor iedereen in extreme werkomstandigheden. Hij is stof- en waterdicht en heeft een enorm krachtige batterij van 4800 mAh.

Deze ultra robuuste 4G smartphone is gemaakt voor industrieel gebruik, maar is ook prima geschikt voor iedereen die van extreme sporten houdt en een telefoon wil die tegen een stootje kan. Touchscreen Het touchscreen van de Sonim XP7 is goed leesbaar in direct zonlicht. Ook is hij met handschoenen aan te bedienen, zelfs als die handschoenen nat of vies zijn. Het scherm is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar Corning Gorilla Glass. Krachtige batterij Door zijn krachtige batterij is de XP7 met gemak een shift lang online. Je telefoon tijdens het werk opladen is daarmee dus verleden tijd. 3 jaar garantie

Sonim biedt maar liefst 3 jaar garantie op de XP7. Mocht hij toch kapot gaan, dan krijgt u van Sonim een nieuwe, zonder dat u daarvoor in discussie hoeft te gaan. Een mooie service bij een fantastische smartphone.

Prijs 729,00 excl. BTW