Brute elektrische scooter step

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke, maar ook een stille en een geld besparende manier om jezelf te verplaatsen op straat? Dat kan met onze elektrische Brute scooters. Deze scooters mogen ook rijden in de stad, zijn voorzien van een blauw kenteken en RDW-goedgekeurd ! Dus je mag net als andere scooters op de openbare weg!

Waarom kiezen voor Brute

De Brute scooter werkt met een accu en is makkelijk op te laden in het stopcontact. Verder werkt de Brute elektrische scooter net als de bekende scooters. Makkelijk te starten en rijden maar! In de Brute Scooter step zit een Long life lithium ion batterij die u er van verzekerd dat u vele kilometers kan genieten van uw scooter. De accu’s die in de Brute zitten zijn voorzien van de volgende certificaten: CE/ RoHS/ UN 38.3. Geen tankbeurten meer, het nieuwe tankstation zit thuis in de muur. De Brute scooter step heeft hydraulische schijfremmen, deze zorgen ervoor dat u veilig en in korte tijd stilstaat. Verder beschikt het over een E brake systeem dat er voor zorgt dat uw wielen niet blokkeren bij een noodstop om zo een zo goed mogelijk contact te houden met het wegdek en met de dikke banden hoeft u zich geen zorgen meer te maken als u over een tramspoor rijdt.

De scooter is ook voorzien van een alarmsysteem. Deze kun je in en uitschakelen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Standaard met hoog stuur. Leverbaar in 26 kleuren.

Kenteken en eigenschappen
Verder heeft de Brute elektrische scooter een blauw kenteken. Rijden zonder helm is dus mogelijk. Cross staand of zittend door de straten en trek de aandacht van vele nieuwsgierige omstanders. De Brute scooter is namelijk een unieke scooter met een prachtig design die als eerste in Nederland rijdt met kenteken.
De elektrische scooters zijn volledig getest en veilig verklaard.
– Meerdere kleuren + maatwerk beschikbaar
– 1500 Watt motor (zwaarste op dit moment verkrijgbaar!)
– 20 Ah accu lithium
– Compleet met alarm en duw blokkering
– Maximale snelheid: 25 km/u
– Maximale afstand: +/- 55-65 km (gewicht speelt een rol)
– Opslagtemperatuur: -20°C tot 40°C (aanbevolen <25°C)
– Maximale belasting: 152 KG
– Aan/uit indicator: Ja
– Spatwaterdicht: Ja
– Stofbestendig: Ja
– Batterij: 60V
– Laadtijd: 3 – 4 uur
– Wielbasis: 130mm– 100% Elektrisch
– Hydraulische remmen
– De Steps zijn nieuw en worden geleverd MET 1 jaar garantie.
Als u de scooter zakelijk aankoopt zijn ze volledig af te schrijven, tevens is het onder bepaalde voorwaarden als u de scooter voor woon werk verkeer gebruikt of voor bijvoorbeeld pizza bezorgen om in aanmerking te komen voor een subsidie op de aankoop prijs bij uw gemeente, het is nog gemeente afhankelijk hoe hoog de subsidie is, vraag het na bij uw eigen gemeente.

Prijs standaard: 1799,00 incl. btw

Brute Bike
Carlo Eveleens
Mobiel : 06 10731731
E-mail :info@greenway.nl